π•Šπ•’π•π•€π•’π•“π•šπ•π•’ (@SalsaRoslan )

π•Šπ•’π•π•€π•’π•“π•šπ•π•’

Bio like mate, stop procrastinating
Location Kuantan
Tweets 32,5K
Followers 259
Following 266
Account created 06-08-2012 06:27:41
ID 739993453

iPhone : If this isn’t the greatest example of how women can act like everything is okay, idk what is. twitter.com/imthehonestboy…

iPhone : Berapa kau habis duit dalam masa sebulan

Me :

  • Start Video

iPhone : the older i get the more i realize that ryan and sharpay were ten million times better than troy and gabriella twitter.com/thiamxnewtmas/…

iPhone : saya selaku cashier Mr.D.I.Y ni nak bagitahu yang setiap bulan ada promotions for selected item. dan ada jugak barang2 yang dah lama and quantity dia banyak price dia akan drop from 30%~70%. biasanya aku la orang pertama yang rembat dulu beli πŸ˜‚ rt la sikit bagi orang tahu πŸ˜‰ twitter.com/batmanphobia/s…

iPhone : Korang jom try BURGER KING Ni ada Promo Kupon tauπŸ€€πŸ” !

Promosi ni sampai 21OCT2019. Ajak Geng korang ye kalau tak taw nak singgah mana. Senang jer nak tebus tunjuk je kupon kat kaunter. Check thread utk banyak lagi kupon 😍😍#FoodViralMY

RT to save the date πŸ‘πŸΌ

iPhone : Your bf scolding you to wear hijab and cover aurat in public during the day but later dm u at night asking for nudes nauzubillah does he think you’re Hannah Montana best of both worlds gitew

iPhone : UM THIS IS THE CUTEST VIDEO EVER IM CRYING

  • Start Video

iPhone : Damn they spend all this time making this amazing web just for me to swat it down with a broom twitter.com/4uwell/status/…

iPhone : Kami mohon maaf di atas gangguan rangkaian semalam & berterima kasih atas kesabaran anda. Sebagai tanda maaf, nikmati 3GB PERCUMA untuk 24 jam esok (16 Sept), istimewa untuk Tune Talkers yg disayangi β™₯

Hantar MYDAY ke 2222 esok untuk nikmati 3GB PERCUMA sah sehingga 11.59pm!