Torbinski (@Torbinski2 )

Torbinski

Bio Not pretend and not judgemental. Dont be bollock
Location Malaysia
Tweets 7,0K
Followers 46
Following 365
Account created 20-09-2018 16:38:15
ID 1042815208987607041

Android : Sesungguhnya, kami adalah milik Allah dan kepada-Nya kami kembali.

Semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. AL- FATIHAH

Mohd Suffian Bin Abdul Rahman Kugi Raman
1978 - 2019

Android : ‘This guy’? Smh that’s Remi Gaillard. The man who pissed off every policeman in Montpelier. The man who gatecrashed Lorient’s Coupe De France celebrations as a ‘player’. The man who created every decent original viral YouTube football trick.
Throw some repect on his name. twitter.com/sportsfunnies/…

Android : Patutlah meniup kuat api perkauman, rupa2nya hutang negara dr RM680 juta dah melonjak kpd RM930 juta. 61.3% dari KDNK. Berpinar mata Gabenor Bank Negara, berbelit lidah nak menjelaskan yg ekonomi negara okay & sgt okay disebalik lonjakan hutang walau hanya setahun PH memerintah😠

Android : This is the £9m Bugatti Centodieci. Bugatti pays homage to its classic EB110 with a run of 10 special hypercars → topgear.com/car-news/super…

Android : Extra tips. Always shop around. Cari kad yang memenuhi kehidupan anda. Suka cuti? Ambil yang beri mata ganjaran . Selalu beli barang dapur? Ambil cashback. Check caj yang dikenakan oleh bank juga. Tak guna kalau nak enjoy tapi kena bayar caj tahunan yang terlampau. twitter.com/twthartanah/st…

Android : What in the hell is this.

  • Start Video

Android : Tuntut ilmu sedalam-dalamnya. Kalau main ikut rasa hati mcm ini lah jadinya. Kejahilan tak terkata ni. twitter.com/asrulmm/status…

Android : Idiot or what? You're the current government la! Revoke the licence immediately! Stop blaming others when you are at fault! twitter.com/fmtoday/status…

Android : Kaum Cina & India bicara ttg ZakirNaik. Melayu membalas dgn DongZong & Menghina ATM. Menteri yg sepatutnya buat keputusan turut melalak sama sebab nak dapat ribuan like. Siapa bercakap pasal ekonomi & kejatuhan ringgit? Ada siapa ulas pasal kegagalan turunkan harga barang? #BISU

Android : Semua orang tahu Jepun sebuah negara termoden dan maju namun...

Cuba kesana bercakap Cina dan tengok reaksi muka mereka.
Anda takkan layan langsung

Cuba bercakap Melayu, ada yang akan bersapa kepada anda.."Anata wa mareisha hitodes? " (Kamu orang malaysia?)

Android : Reserve your seat: tickets.angelhasfallen.movie #AngelHasFallen

  • Start Video

Android : Your summer isn’t complete until you experience #AngelHasFallen with Gerard Butler & Morgan Freeman. Reserve your seat: tickets.angelhasfallen.movie

  • Start Video

Android : Happy birthday to one of the best filmmakers & my favorite Batman, Ben Affleck.

His starting career from THE VOYAGE OF THE MIMI, to an acclaimed actor/director of THE TOWN & ARGO. Don’t forget his humanitarian work for the ECI is just amazing. #HappyBirthdayBenAffleck