Torbinski (@Torbinski2 )

Torbinski

Bio Not pretend and not judgemental. Dont be bollock
Location Malaysia
Tweets 9,6K
Followers 63
Following 408
Account created 20-09-2018 16:38:15
ID 1042815208987607041

Android : Happy Birthday to the Egyptian King, Mohamed Zidan! 🇪🇬

يلا حالا بالا حيوا ابو الزيزو! كل سنة و انت طيب يا زيدان الكرة المصرية! 🎂

Android : Kelab J3 pun lebih separuh dapat lesen AFC. Lagi banyak dari team Liga Super Malaysia pulak tu.

Nampak tak bila orang betul-betul urus dan jaga kelab secara profesional macam mana?

p/s: Masih dan akan menunggu laporan kewangan pasukan liga Malaysia. twitter.com/vocketfc/statu…

Android : Dulu kita panggil main arcade kalau x pergi cc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 twitter.com/A_marea/status…

Android : Semalam, masa shoot portraiture pengantin, ada 3 org tourist dok tersengih-sengih tengok pengantin. Aku tau dah niat dia, mesti nak shoot bersama pengantin.

Biasalah, bukan senang nak jumpa pakaian tradisional sesuatu negara.

Lepas tu kitorg tanya dia dari mana apa semua..

Android : Epic video. The best press conf in the history of press conferences. Sumudica showing explicit signs in his press conf following the game vs Konyaspor. Also saying the home fans chanted I fuck you mother towards him. Best 2 mins ever.

  • Start Video