Eddy Terstall (@eddy_terstall )

Eddy Terstall

Bio Voor films en voetbal. Voor individuele vrijheid vd mens en welzijn van het dier
Location Jordaan, Amsterdam
Tweets 169,8K
Followers 20,5K
Following 3,6K
Account created 23-10-2010 10:40:21
ID 206621725

iPhone : Wat een verhaal. Laat die jongen naar huis gaan en hou op met deze waanzin. Geboren. Getogen. Hier. En dan zet je ‘m na 19 jaar uit zonder ouders? Ga. Heen.
Met je detentie. twitter.com/AT5/status/120


iPhone : Terecht, Diederik Boomsma : waarom zit De Balie niet gewoon weer in de Amsterdamse Basisinfrastructuur op naam, gezien haar unieke positie? Riekt naar het strafbankje omdat ze soms rechtse mensen aan het woord laten - en dat vindt zelfs een linksmens als ik kleinzerig.

iPhone : Zie de politiek correcte karikatuur van wat ooit de grootste Britse kunstprijs was: die gaat naar álle genomineerden want ‘zij zijn ‘onlosmakelijk zoals kapitalisme en klimaatverandering’. Bovendien zou 1 winnaar kiezen ‘competitief zijn en verdeling zaaien’. Ach gossie. twitter.com/nytimesarts/st


iPhone : Ronalda Chris Aalberts Voor 95% vd NLders zijn middenpartijen als cda en vvd middenpartijen (zie de verkiezingsuitslagen) Voor enkelingen zijn asscher jetten en segers al extreemrechts. Net waar je zelfs staat. Maar dat is dus subjectieve waarneming. Een mening. Geen feit.