INDESUP! (@indes_up )

INDESUP!

Bio INDESUP! is an entrepreneurship program for sports business startups organized by @indescat @ICEB_Barcelona @LandSportLaw and @accio_cat
Location Barcelona, Spain
Tweets 905
Followers 397
Following 561
Account created 08-06-2017 16:11:21
ID 872848529693310976

Twitter Web App : Mobile World Capital #Barcelona obre convocatòria per a portar 30 #startups espanyoles a #4YFN Los Angeles. Si ets una #startup interessada a explorar el mercat americà, aquesta oportunitat pot interessar-te. Pots aplicar-hi a través del següent formulari: bit.ly/2MjZgpn

Twitter Web App : Fòrum dInversió Keiretsu Forum Spain a Piscina & Wellness #Barcelona. 15 i 17 doctubre.
Inversors analitzaran els projectes presentats per #startups enfocades a fabricació de piscines, producte, tecnologia i serveis de piscines i wellness.
Inscripcions: bit.ly/2Z6VSBE

Android : ⏰ Tik-tok, tik-tok! ⏰ Time is running out, but you still have 48 hours to sign up to our next meetup: Football Innovation with UEFA as a special guest.

🕑Wednesday, July 17 from 7 PM
📍Carrer de Tànger, 86, Barcelona

Sign up here 👉 meetup.com/N3XT-Sports-ev…

Twitter Web Client : El 22 de juliol es durà a terme la presentació dels ajuts INNOTEC 2019, que permeten a les empreses catalanes fer projectes d'R+D+i amb agents tecnològics catalans. Serà una sessió informativa gratuïta que es farà a la seu d'ACCIÓ. No hi faltis! bit.ly/2LmIkPt

Twitter Web Client : Tens una #startup innovadora o disruptiva i vols tenir presència al mercat asiàtic? Viatja amb ACCIÓ del 10 al 15 de novembre a #Singapur; hi tindran lloc el FinTech Festival i la Setmana de la Innovació i la Tecnologia.
Inscripcions fins 14 juliol👉bit.ly/2JBPPi6

Twitter Web Client : 🔜 | El 17 de juliol tens una cita amb la innovació disruptiva. No et perdis l#ExponentialDay, una jornada única que revolucionarà la teva empresa i la convertirà en exponencial.

Thi volem veure, informa-ten!
accio.gencat.cat/ca/activitats/…

  • Start Video

Twitter Web Client : 🥇El guanyador de #SportsPitch i alumne dINEFC Lleida, Alejandro Martínez Cerón, surt al diari La Mañana amb el seu projecte de TFM duna #startup esportiva, en aquest cas, una marca de vestits de neoprè dorigen sostenible per a barranquisme. 🔝
👉bit.ly/2S8iXBq

Twitter Web Client : L’INEFC-Lleida ha participat a la tercera edició de la competició Sportspitch19 amb l’estudiant Alejandro Ceron.

L’Alejandro ha defensat el projecte de creació d’una maca de vestits de neoprè pera a barranquisme d’origen sostenible.

#somINEFC
#INEFClleida

Twitter Web Client : Este miércoles presenciamos una nueva edición de #SportsPitch , una competición entre los TFM de 5 centros formativos catalanes que imparten el Máster de Gestión Deportiva.
Una experiencia muy enriquecedora con jóvenes emprendedores y futuros profesionales del sector deportivo.

Twitter Web Client : LAjuntament de LHospitalet ofereix cursos gratuïts per a #emprenedors:
👉CANVA
📍Gornal Activa
🗓️5,15,19 juliol
⏰10-14h
💻bit.ly/2KLiUuc
👉EINES BÀSIQUES DE LEMPRENEDORIA
📍Gornal Activa
🗓️8,9,10,11,12 juliol
⏰10-14h
💻bit.ly/321hQbk
#startups #canva #emprenedoria