I love u 3000 (@nadiaadi__ )

I love u 3000

Bio Just Loud
Tweets 3,9K
Followers 55
Following 145
Account created 03-05-2015 22:57:02
ID 3184521900

Android : Kita ni jangan berlagak sangat. I know a top surgeon yang memang hebat tapi dia eksiden lepas tu tangan dia rosak. Then dia yang gila-gila ada background sains pun pergi cari alternative medicine sebab semua surgeon pakar tak boleh nak tolong. Last sekali tau dia dah jadi bomoh

Android : Dapat jugak merasa Ice Cream yg famous di Penang ni 😍😍 ( THREAD )

Homemade Ice Cream with more than 100 flavours untuk korang pilih, Oceanic Sea Salt dia sedap gilerrr !! Bubble waffle dia pun not bad tak kedekut topping !!

πŸ“Œ Urban Artisan, Jalan Petaling, KL
πŸ“Έ Pixel 3 XL

Android : if you’re ever feeling down just remember that whenever baby groot is standing on someone’s shoulder he holds onto their ear for balance

Android : π•Šπ•’π•π•€π•’π•“π•šπ•π•’ Weyyyy sangaaaaatt. Aaaaaaaaaaa i ship both of them bahahahhauauauaua

  • Start Video

Android : β€œi am travelling around asia without money please support my trip” bitch wtf would u support us if we travelled around europe without money? Nah yall would call us leeches.Privileged white folk are always doing this shit and the sad thing is i always see locals helping. fuck that twitter.com/petitehistoria…

Android : Sudah anda tahu anda tidak bijak, tapi masih tidak mahu belajar. Semasa kecil tidak bertemu ajal, apabila besar menjadi bebal twitter.com/AmirRozali/sta…