nradrianie 🍃 (@nanieadrianie )

nradrianie 🍃

Bio ig ; adrianieeeee
Tweets 4
Followers 14
Following 133
Account created 09-12-2018 03:37:01
ID 1071609634329219083

Android : Perempun cantik tu ramai. Tapi perempuan yang boleh faham kau, boleh bagi kau masa nak main game nak lepak tu dah tak banyak. Kalau ada tu kau memang lucky lah.

Android : After 90 minutes of intense exercise, there’s allways a chance for a final punchline! Ending big is allways the best way to close the show! ⚽️⚽️⚽️😀👌🏻💪🏻

  • Start Video

Android : Kenal lama atau kejap macam mana pun. Manusia boleh berubah sekelip mata.
Not everyone will stay. Not everyone you trust, will be loyal. But remember.
the best stay. ✨

Android : Kalau rasa diri tu noob main pubg banyakkan training, tengok video, please improve yourself nooberfuckers🔥

iPhone : O mankind!!!!! have you ready with the end of the world? Set yourself up with enough practice because this world will be destroyed anytime

Android : Kita kadang sibuk jaga hubungan dengan manusia.. Tapi kita lansung x peduli tentang perasaan cinta kita kepada Allah.. 🙂

Instagram : SALA PERSONALIZADA VALENDO PASSE SEMANAL HORA DO EVENTO 22:30

1°SER SEGUIDOR DO NOSSO INTRA , A SENHA DA SALA VAI SER LIBERADA NO STORE E O NOSSO INTRA VAI VAI ESTAR EM CONVIDADOS NA HORA… instagram.com/p/BueC2wkFzwu/…