baby nia (@niairwan7 )

baby nia

Location Malaysia
Tweets 15,4K
Followers 14,3K
Following 495
Account created 09-07-2018 10:04:39
ID 1016261845416415232

iPhone : kan best kalau ada orang obsessed over you and they hype you up like wow but hahaha sadly, can’t relate

iPhone : Trying to be honest in every way. Apa jua relationship yang kau ada, kalau tak jujur, it's a bad start for you guys.

iPhone : Aku paling tak suka orang tipu aku semata mata sebab nak jaga hati aku. Bagi je tahu aku benda yang betul walaupun sakit nak terima. Kalau tak, memang aku takkan percaya dekat kau dah sampai bila-bila.

iPhone : I don't want to get so attached to someone, because I know at the end of day they'll lose interest on me. That's reality :)

iPhone : Funniest Video I’ve Watched No Cap🤣😭🤣🤣🤣

  • Start Video

iPhone : i would love to date girl with big boobs like kalau korang penat bawak tetek tu aku boleh pegangkan sekejap ☺️ twitter.com/DAILYBODYTER/s…

iPhone : you don’t need a lot of friends to make yourself happy, you just need the right ones.

iPhone : Eh eh

  • Start Video