Twitter Web App : "Ye Bhim kaun hai? (Who is this Bhim)." The woman responded, "Jaise humare liye Bismillah hai, waise unke liye Bhim (The way we say Bismillah, they say Bhim)".

Lovely report by ایرم آغا and Adrija Bose on Azad’s visit to Shaheen Bagh

news18.com/news/india/the…

iPhone : Do you ask the same question each time an animal gets its throat slit in the ‘halaal’ way with the Muzlim butcher chanting ‘Bismillah’? twitter.com/geetv79/status…

Android : Bismillah...assalamualaikum gais nk minta jasa baik u gais smua untuk sedekahkn rt for me sbb nk dptkn bju selangor yg ori dgn harga yg sngat berpatutan...x mntak lebihh mana pon just rt je...tlong bantu sya ya gaiss👉🏻👈🏻😭InsyaAllah saya doakan siapa yg rt nii dmurahkn rezekinya

iPhone : PANIK sih tp yaudah bismillah aja... tapi kayanya lebih panik mas nya sih ini soalnya dia sepanjang jalan mbenerin spion ke arahku, kesenggol dikit langsung mlengok dan ngeliatin bagian pancatan motor (apasih ini indo nya wkwk) kayaknya mas nya takut aku tu ngga ‘napak’ d3h hehe

Android : Bismillah...assalamualaikum gais nk minta jasa baik u gais smua untuk sedekahkn rt for me sbb nk dptkn bju selangor yg ori dgn harga yg sngat berpatutan...x mntak lebihh mana pon just rt je...tlong bantu sya ya gaiss👉🏻👈🏻😭InsyaAllah saya doakan siapa yg rt nii dmurahkn rezekinya

Android : Bismillah, Siapapun yang liat tweet ini mutualku ataupun bukan,dan fandom apapun itu.Aku main RT Deals sama BTS merch buat dapetin Ls EXO😭. Please bantu aku buat dapetin 1200RT dalam waktu 3 hari😭.
Semoga kebaikan kalian mendapat balasan kebaikan pula🙏😊 Terimakasih banyak🙏

Twitter Web App : Yiyeceklerin zararından korunma besmelesi

Yemek yediğinde,bir şey içtiğinde

Bismillah ve billâhillezî lâ yedurru measmihî şeyun fil ardi velâ fissemâ. Yâ hayyu yâ kayyûm. dersen, o yediğin yahud içtiğinden sana hiç bir hastalık gelmez.

(Ali el-Müttakî, XV, 249/40799)

Android : Assalamualaikum. Bismillah. First time nak guna kuasa viral twitter ni. Motor sepupu saya baru saja dicuri pagi tadi di Taman Molek Johor Bahru. Dia guna motor ni untuk cari rezeki untuk keluarga. Kepada sesiapa yang ternampak atau ada maklumat mintak tolong inform.