edin (@tg_izzuddin )

edin

Bio 26. Intern @ HSNZ. Lightning sorceress. Ice queen.
Location Malaysia
Tweets 7,1K
Followers 766
Following 526
Account created 04-03-2010 07:41:21
ID 119655206

Android : me after finishing a tv show and looking up the casts names to learn all about their lives

  • Start Video

Android : Done haircut! Suci dari dosa, masa untuk memulakan hidup baru! Tak pernah tak horny saat telingaku dibelai manja

Android : Shit.. jelesnya tgk rakan2 sebaya dah ada umah sendiri w/out parents money support.. meanwhile aku berterusan memboros on fast food. Dah la mahal, makan selalu x habis, not healthy plak tu lol

Android : Selalu aku guna x smpai 3 min x paham kenapa org lain guna smpai 3 4 jam x siap2 lagi 😡🤬

Android : Q-ing at CDM machines are taking longer than ever before. Banyak urusan dunia sekarang bole buat kat situ dari cash in, cash out, cash transfer, jual beli saham, shopping lazada, order mc delivery, basuh kain baju 🙄

Android : Tomorrow is the beginning of a new posting and here comes another 2 weeks of 7am-10pm shit i have to go through again 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤧😷🤒🤕🥴

Android : Kedai2 yg acah reserve tempat parking depan kedai dia utk customer dia shj but doesnt pay for it bole pegi mampos. Either u apply w the municipal or the parking isnt yours. 🖕

Android : Untungla jual asam keping laku dapat iphone 11 pastu kecoh kat socmed 🤭🤭 #bersangkaburuk

Android : me trying to balance work, education, gym, hobbies, family life, eating right, saving money, being happy, 8 hours of sleep and having a social life:

  • Start Video

Android : Style nakmampo

  • Start Video

Android : Me: hey did you eat in my car when you borrowed it today?

Wife: ummm no why?

Me: oh because there’s crumbs everywhere.

Wife: hmm that’s weird

LITERALLY MY WIFES INSTA STORY:

Android : Me: doing nothing
Mom: ...
Me: enter game
Mom: jom kelua banyak urusan nak setel arini 🤩

😭😭😭😭😭😡😡😡😡😡