edin (@tg_izzuddin )

edin

Bio 26. Intern @ HSNZ. Lightning sorceress. Ice queen.
Location Malaysia
Tweets 6,9K
Followers 762
Following 530
Account created 04-03-2010 07:41:21
ID 119655206

Android : Ni lah an trailer Iphone baru tu?

  • Start Video

Android : Lagi bodo bila tersengih2 mcm hanjing tahan kentut gelak kat lawak sendiri ๐Ÿคข๐Ÿคข๐Ÿคข

Android : Show lawak melayu ni kalo xda laki pakai nak menyerupai pompuan mmg x sah eh? X lawak tu satu hal, nampak cam bodoh tu satu hal. Lagi pundek bila sembang kencang bagai nak rak smpai terlondeh bra penonton tp lawaknye entah kat celah kangkang mana aku x nampak.

Android : Tak sangka najib lagi reasonable dari takiyudin ni. What happened? This ostat could really use a PR officer lol twitter.com/reja92/status/โ€ฆ

Android : Bertembung kat jalan sehala, dia yang salah arah, aku yg kena surrender. Tak ke tahi puki namanya?? Bodo betoi ๐Ÿคฌ๐Ÿคฌ

Android : Me: doing nothing

Mom:

Me: 5 mins into an online game

Mom: edin jom kelua, edin gi beli bawang jap da abis, edin ce amik tepon umi dlm bilik, edin edin edin ๐Ÿฅด๐Ÿฅด๐Ÿฅด๐Ÿฅด๐Ÿฅด๐Ÿฅด

Android : Kereta terbakar panggil bomba.bomba datang..bomba......hmmmmmm

  • Start Video

Android : GOT TALENT CONTESTANTS WHO SELLS OFF SAD STORIES ON STAGE ARE A MAJOR TURNOFF. I REPEAT, A MAJOR TURNOFF!!!!!!!! ๐Ÿคฌ

Android : Majlis perbandaran dungun ni dia punya kimak xde challenge.. baru park x smpai 5 min dah terpampang notis kompaun kat cermin kereta. Kalau jalan berlobang tu ko dah mati pucuk pun belom terbaiki lagi

Twitter for Mac : kempunan coklat memalam buta ni xda apa nak diratah lalu diratah milo itu. besar2 ni umi da x kesah, kecik2 dulu kalo ratah milo mmg kena la